• Nem elég nagy a lakás, hogy áthívjátok a fél osztályt?
  • Félsz, hogy kárt tehetnek a berendezésben?
  • Nem tudod meddig tartson?
  • Tortát kell rendelni és elhozni, szendvicseket készíteni és tálalni?
  • Végül még órákon át tart a takarítás?

Mi mindezeket a tennivalókat levesszük a válladról! Ne bajlódj az előkészületekkel, se a takarítással, gyermeked születésnapja legyen önfeledt a számodra is!

Rendelj teljes körű szülinapi gyerekzsúrt, bízd ránk az italok, a szendvicsek, a torta készítését és a szülinapi helyszínt, a Lovas Kikötő rendezvénytermét AJÁNDÉKBA adjuk két és fél órára!

A gyerekzsúr vendégenként tartalmaz két nagy pohár házi szörpöt, egy szendvicset, egy gyümölcskelyhet és egy szelet tortát. hétfő-csütörtök napokon 5.500 Ft/fő áron, péntek-vasárnap 6.300 Ft/fő áron és minimum 8 főre vagy afölötti létszámra tudjuk biztosítani. Két szülő ott tartózkodását az ár tartalmazza, további felnőttek 700 Ft/fő áron lehetnek résztvevők.

Hívj minket, foglalj időpontot a 06302355490 számon és a lovaskikoto@gmail.com címen!

Ez az ár az étel és italcsomagon kívül tartalmazza a berendezett és felterített terem használatát és a takarítás díját, hogy gyermek születésnapja önfeledt legyen a szülők számára is!

Bónuszként adjuk a dekorációt és a gyerekek kedvenc zenéihez szükséges lejátszó berendezést.

Számos gyerekzsúr és családi rendezvény lebonyolítása alapján garantáljuk számotokra a gondtalan születésnapi ünnepséget!

Választható sütemények: epres sajttorta és körtés csokoládétorta. Szörpök málna és bodza vízzel és szódával.

Egyéb kívánság, más ételek (pogácsa, snack), ételérzékenység vagy a szörpön kívül készítendő italok, felnőtteknek kávé, tea, forró csoki és egyéb italok megbeszélés és árajánlat tárgyát képezik.

A szülinapi zsúr időpontja előre megbeszélés és foglalás. Adott időpont foglaló befizetésével válik érvényessé. Lemondás esetén a foglaló nem visszatérítendő.

Hívj minket, foglalj időpontot a 06302355490 számon és a lovaskikoto@gmail.com címen!

DE! Ha csak helyszínt kerestek, mert szeretitek magatok készíteni a süteményt, az ételeket és hozni az italokat, akkor erre is adunk lehetőséget óránkénti teremdíj ellenében. Várjuk érdeklődésed!