Húsvét hétvégén nyitva:

péntek-vasárnap 8.30-17.00

hétfő 8.30-13.30 

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

Privát és céges rendezvények lebonyolítását és catering szolgáltatást vállalunk a tél időszakban kitelepüléssel vagy itt a Lovas Kikötőben és utcafronti nagy beltérben is.

Csoportos foglalkozások (workshop, tréning, kézművesség, kulturális, önfejlesztő) részére a nagyterem bérelhető, öltöző rendelkezésre áll.

Várjuk jelentkezését, ajánlatkérését a lovaskikoto@gmail.com címen vagy hívását a 0036302355490 számon.

 

Nyitás előtt nem áll módunkban étel és ital rendelést felvenni.

A konyha a zárás előtt fél órával zár!

A nyitva tartás esetenként változhat, amit Facebook és Instagram bejegyzésben és a www.lovaskikoto.hu oldalon kommunikálunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

Asztalfoglalás 6 fő fölött kifejezetten ajánlott. A foglalt asztalt 5 perc késésig tartjuk. Foglalás és egyéb ügyben a 06302355490 számon, vagy a lovaskikoto@gmail.com címen kérjük jelezni!

A nyitva tartás változtatásának jogát fenntartjuk, legfrissebb mindig az on-line felületeken.

 

Esős és viharos időben kérlek ellenőrizzétek a Lovas Kikötő aktuális erre vonatkozó Facebook és/vagy Instagram bejegyzését.

Mindennapos nyitva tartás nagyjából június második felétől várható.

Családi, baráti, vagy szakmai összejövetelek, események és évfordulók megrendezésére szintén van lehetőség a kávézó falain belül vagy udvarán hétköznapok alkalmával is, zártkörű eseményként. Szervezett társasági vagy céges túra alkalmával frissítő állomásként is állunk rendelkezésetekre.

Kérlek ezen a számon vagy email címen keressetek ezzel kapcsolatban: Csomai Lóránt 003630 235 5490

lovaskikoto@gmail.com

Címünk: 8228 Lovas Fő utca 19.