2017.07.13. Ezen a péntek estén Juhász Zoli ad koncertet a Lovas Kikötőben, aki pop és blues stílusban saját dalokkal és feldolgozásokkal szórakoztat minket.

 

 

Rockzenei időutazásra invitálunk Benneteket, ezúttal június 9-én, szombaton, a Harley Davidson Open Road Fest hétvégéjén!

Ezen a koncerten a lehető legegyszerűbb közlési formában elevenednek meg a rockzene hőskorának válogatott klasszikusai Dávid Roland veszprémi énekes-gitáros tolmácsolásában.

Egy koncert, mely a rocktörténelem legjelentősebb momentumait eleveníti fel egy elektro-akusztikus gitár és a hang ősi erejével. Az akusztikus gitárral kísért koncerten a 60-70-es évek legnépszerűbb hazai és külföldi, főként rock klasszikusai egyaránt helyet kapnak. Feldolgozások, amelyek nem titkolt célja az ízlésformálás és “értékmegőrzés”.

Felcsendülnek majd olyan dalok is, amikről nem gondolnátok, hogy éppen ott, éppen olyan hangszerelésben fogjátok hallani, így garantáltan egy különleges élménnyel gazdagodik mindenki, aki ellátogat a Lovas Kikötőbe!