2023. Május 6-7. Hétvégén szabadság miatt zárva.

Télen zárva tartunk, DE:

Privát és céges rendezvények lebonyolítását és catering szolgáltatást vállalunk a tél időszakban kitelepüléssel vagy itt a Lovas Kikötőben és utcafronti nagy beltérben is.

Csoportos foglalkozások (workshop, tréning, kézművesség, kulturális, önfejlesztő) részére a nagyterem bérelhető, öltöző rendelkezésre áll.

Várjuk jelentkezését, ajánlatkérését a lovaskikoto@gmail.com címen vagy hívását a 0036302355490 számon.

Nyitás előtt nem áll módunkban étel és ital rendelést felvenni.

A konyha a zárás előtt fél órával zár!

A nyitva tartás esetenként változhat, amit Facebook és Instagram bejegyzésben és a www.lovaskikoto.hu oldalon kommunikálunk. A változtatás jogát fenntartjuk.

Asztalfoglalás 6 fő fölött kifejezetten ajánlott. A foglalt asztalt 5 perc késésig tartjuk. Foglalás és egyéb ügyben a 06302355490 számon, vagy a lovaskikoto@gmail.com címen kérjük jelezni!

A nyitva tartás változtatásának jogát fenntartjuk, legfrissebb mindig az on-line felületeken.

Korábbi tartalmak:

Aktuális:

2021. Március 27. és 28. nyitva tartunk kizárólag elvitelre 8.30 és 16.30 között. Várunk szeretettel!

Tavasszal egyelőre hétvégéken tervezzük a nyitva tartást. A változtatás jogát fenntartjuk. Kérünk, mindenképp tájékozódj a Lovas Kikötő Facebook vagy Google oldalán.

Korábbi közlemények:

Nagyobb társaságok – 6 fő felett – érkezése esetén, asztalfoglalás ajánlott és hasznos. Köszönjük.

Szeptember 25-én, pénteken zárva!

Nyitvatartás:

Péntek: 9.00 – 21.00

Szombat: 9.00 -21.00

Vasárnap: 9.00 – 17.00

hétfő –csütörtök zárva

A változtatás jogát fenntartjuk.

Az egyik legnagyobb kerthelyiséggel rendelkező vendéglátóhelyként biztonságban fogyaszthatod italod és ételed.  Az előírásoknak megfelelően kerthelyiségben a megfelelő távolságban helyeztük el az asztalokat. Kérlek hozz magaddal maszkot, amit a mosdó látogatásakor és kártyás fizetés alkalmával kérlek okvetlen viselj!

nyári bejelentés: A Lovas Kikötő hangulatát, a szolgáltatások minőséget és a munka örömét szeretnénk fenntartani ezért meglehet, hogy esetenként pihenőnapot tartunk. Egyelőre a hétfő az.

A nyitva tartás esetenként, főleg esős időben változhat, amit Facebook és Instagram bejegyzésben és itt a www.lovaskikoto.hu oldalon kommunikálunk. Kérlek, ezt vegyétek figyelembe. A Facebook és Google térkép oldalunkon lévő nyitvatartása nem frissül azonnal, amikor módosítjuk.

A Covid alatt:

A Lovas Kikötő egyelőre hétvégente van nyitva szombaton 9.00 – 21.00 és vasárnap 9.00-17.00 között. Az egyik legnagyobb kerthelyiséggel rendelkező vendéglátóhelyként biztonságban fogyaszthatod italod és ételed.  Az előírásoknak megfelelően kerthelyiségben a megfelelő távolságban helyeztük el az asztalokat. Kérlek hozz magaddal maszkot, amit a mosdó látogatásakor kérlek okvetlen viselj.

Ha mégsem szeretnél a kerthelyiségben fogyasztani, elviteles verzióban szívesen összeállítjuk kérésedet.

A nyitvatartást kérlek, mindenképpen ellenőrizd a Google vagy Facebbok oldalunkon.

Nyitvatartás

A Lovas Kikötő tervezett tavaszi (2020. március végétől) nyitva tartása a következők szerint alakul:

Minden péntek 17.00- 21.00

Minden szombat: 9.00 – 21.00

Minden vasárnap: 9.00 – 19.00 

Esős és viharos időben kérlek ellenőrizzétek a Lovas Kikötő aktuális erre vonatkozó Facebook és/vagy Instagram bejegyzését.

Mindennapos nyitva tartás nagyjából június második felétől várható.

Családi, baráti, vagy szakmai összejövetelek, események és évfordulók megrendezésére szintén van lehetőség a kávézó falain belül vagy udvarán hétköznapok alkalmával is, zártkörű eseményként. Szervezett társasági vagy céges túra alkalmával frissítő állomásként is állunk rendelkezésetekre.

Kérlek ezen a számon vagy email címen keressetek ezzel kapcsolatban: Csomai Lóránt 003630 235 5490

lovaskikoto@gmail.com

Címünk: 8228 Lovas Fő utca 19.